Barndomsminne

När jag rensade senast i garaget, det här rummet har haft många namn och olika betydelser. Först var det garage, förråd, replokal och ungdomsrum. Nu är det verkligen ett förråd och det var där jag tyvärr hittade en låda med mina dockskåpsdockor. Jag trodde att dom var på vinden eller ovanför badrummet inte bra att dom var i förrådet. 


Gud vad jag har lekt med dom när jag var liten. Inte konstigt att jag sysslar med inredning i vuxenålder. När jag var liten älskade jag att möblera om i mitt dockhus och att hitta på historier åt min lilla dockfamilj.

I dag har vi även haft besök av H så vi har haft en härlig middag. Han kom för att säga hejdå till sin storebror. Fint med syskonkärlek. Han visade även vad han ska ha på sig på konserten på fredag. Inte hans stil, men han är ändå snygg i allt. Storebror vill också prova och det är verkligen inte hans klädstil men han var också cool i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *