Stora bad dagen

Det har varit en lugn och härlig söndag. Så som en söndag ska vara. Leif åkte till waldemarsudde och såg konstutställningen sallongsmåleri, det var sista dagen i dag. Jag själv kände inte för det är inte så glad för att lämna Ludvig, vill va med honom så mycket som möjligt. Jag vet ju att vi närmar oss den dagen han flyttar, så jag stannade hemma. Vi satte oss i soffan och tittade på how you mer your mother. Så bra den här serien är, jag broderade även lite grann på tavlan. 


Kul att se det växa fram.

På söndagarna vattnar jag alltid blommorna, jag tar en hink och doppar ner krukan i den. Jag sänker ner krukan så den är helt täckt med vatten, då börjar det att bubbla och efter en liten stund blir det tyst. Klart dags att ta upp den. Då vet jag att blomman har fått tillräckligt med vatten.


Sen blev det lite fika och två avsnitt homeland. Så spännande man vill hoppa in och säga vem hon inte ska lita på och vem hon ska lita på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *