En dag på Hagbytippen 

Nu har vi hittat tillbaka till att rensa garaget igen, vi började när vi kom hem efter semestern. Då var vi riktigt duktiga på att slänga och skänka saker till myrorna. Vi har även bestämt oss för att tänka så här, vill vi ha med oss detta till vårt nästa hem. Ja tyvärr måste vi tänka så för vi vet att en dag måste vi flytta. Livet följer ett visst mönster man föds sen flyttar man hemifrån och skaffar en egen lägenhet. Sen skaffar man en egen familj och då behövs ett hus när barnen kommer.  Sen lämnar barnen boett och sen flyttar man från huset och tillbaka till en lägenhet igen. Där är vi snart. En ny fas börjar och då är det bra att rensa och slänga det man inte behöver. Så vi åkte till Hagbytippen och det kan jag säga att vi var inte ensamma. Lite kaos men det gick bra.


Kö för att slänga skräp. Dock avslutade vi kvällen med en god middag och ett otroligt gott vin från vår semester. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *