Vilken bra dag

Efter en god frukost åkte vi till Formex. Jag kan bara säga att vi har träffat så många trevliga människor. Hälsade på gamla kontakter och skapade en del nya. Ni har så många coola produkter att se framemot. Många produkter som kommer passa in i vårt sortiment. När vi hade nästan gått färdigt och tänkte fika började Leif känna sig dålig, och försvann till toaletten. Jag fick vänta en lång stund innan han kom ut men  när han kom ut tyckte jag att vi skulle åka hem. Leif tyckte att vi skulle stanna och se det sista men efter en stund fick han gå på toaletten igen. Så jag satte mig på en bänk och väntade och det var inga problem för jag älskar att sitta och titta på folk. Efter ett tag kom Leif och då åkte vi hem. När vi kom hem fick Leif gå och lägga sig i soffan och då tittade vi på när 45 presidenten i USA svor sin presidented. Ska bli spännande att se vad han tänker göra med sina fyra år. Jag och Ludvig beställde pizza och kebab och den vegetariska pizzan är så god. Sen har vi bara slötittat på tv. 


Jag berättar mer och visar fler bilder i ett annat inlägg. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *