Nattdjur

Tur att man är lite tokig. Vår familj gillar att vara uppe på natten, det är därför jag gör mitt inlägg så sent. Det blir lite som jag går igenom vad som hänt under dagen. Hört att det ska va bra att gå igenom det som har varit bra och det som har varit mindre bra. Jag fuskade med plankan i morse, men det var för att jag skulle ta emot en kille som skulle byta vattenmätaren. Tur var så kom han tidigt han kom redan vid halv åtta tiden men det störde min rutin så då blev det ingen planka. Jag kom igång och fick jobbat lite mer med analysen. Sen har dagen bara swichat förbi, inget särskilt har hänt. Dock avslutade vi precis med att l cyklade på motionscykeln och jag gick på löpbandet i en halvtimme. Inte nog med det så avslutade jag med plankan i 22 sekunder, så jag får säga att det har varit en bra dag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *