Jag gillar djur

För två år sedan köpte jag en ny torkställning och ställde den på baksidan. Samtidigt skulle jag gräva upp en jobbig buske och framför busken hade jag ställt ett fat som jag hade hällt vatten i till fåglarna. Så fatet var i vägen för busken som jag skulle gräva upp så jag flyttar fatet och ställer det på torkställningen som jag tänkte då bara skulle stå där ett litet tag. Ups det står där fortfarande för jag glömde bort det och sen när jag skulle ge lite bröd till fåglarna kunde jag inte lägga det där jag brukar göra för det hade gått sönder. Det var en liten hylla som min äldsta son hade satt upp i ett träd när han var liten, men som sagt den finns inte längre. Så då la jag bröd på fatet och fåglarna har älskat det, vi har även fått besök av en ekorre och en mus. Ibland tänker jag att när vi säljer huset kommer jag ha som krav att de måste fortsätta ta hand om djuren.


Till sommar ska vi fixa så dom får tak.

Idag har det varit roligt, fick precis reda på att företaget har gått bättre det här året än förra året. Det måste firas i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *