En bra eller dålig dag, det beror lite på hur man ser på det.

Det roliga var att jag hittade det här på fb.


Så jag skickade efter, jag behöver alla tips om vegetarisk mat. I dag åt jag bönpasta med basilikapesto och stekt lök. Det var riktigt gott. Tycker det är väldigt roligt att det är fler och fler som minskar ner köttkonsumtionen. Jag har aldrig gillat kött, jag har alltid gillat tillbehören till köttet. Om jag ska sakna något kan det vara pålägg o köttfärs. Tycker dock att de köpta vegetariska rätterna är riktigt goda, vet dock inte hur det blir när ja ska äta lchf. Många av de vegetariska rätterna är panerade. Så vi fårse hur det går.

Tog en tur till centrum för att leta efter nya byxor, men hittade tyvärr inga. Men istället träffade jag Daniels Mamma på Ica, det var kul att få en liten pratstund med henne. Hon är tyvärr sjuk i cancer, det är så tråkigt. 

När jag kom hem fick jag veta att min äldsta son hade fått jobbet i york. Jag är glad för hans skull men samtidigt känner jag mig väldigt tom, ledsen och arg att han inte fick något jobb i Stockholm. Så det kommer bli tufft.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *