Socker

Jag läser Camilla Läckbergs blogg och även hennes Instagram. Jag älskar även hennes böcker, jag har läst alla och nu väntar jag på den senaste som ska komma till påsk. Tänk om man kunde skriva som henne. Hennes texter på Insta och bloggen är helt underbara, ger många skratt och tankevurpor. Bloggen delar hon med sin fästman och det är han som lagt upp den här bilden . När man ser den blir man lite rädd, tänk så mycket socker man får i sig utan att tänka på det. Det går bara på rutin.  Tänk även va beroende vi är av socker, jag tycker det är svårt för jag tycker även det är en social fråga. Allt trevligt har oftast med socker att göra tex har vi fredagsmys,fika, högtider,lördagsgodis, kalas och fester. Jag älskar även att baka.

Man matas ständigt med att nu ska vi mysa lite, vi ska ha lite godis. Jag har även tänkt ibland om jag får barnbarn så vill man ju bjuda på bullar, men ska man det. Jag kommer ihåg när mitt första son var liten och fick lite fil utan socker. Han tyckte det var gott för han hade aldrig smakat fil med socker, men då tyckte morfar att det var synd och vi gav honom socker. Sen ville han inte äta fil utan socker.  Jag tänker lite så här att de flesta vuxna vill inte vara en sockerslav, så varför ska vi börja ge våra barn socker. Det här är en svår fråga. 

Jag kommer säkert skriva mer om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *