Skotta snö

Nu är det vinter ute, minusgrader och väldigt mycket snö. Så mycket snö att jag måste gå ut och skotta. Jag gillar jobb när man ser resultat med en gång och det gör man när man skottar snö. Det ända problemet är att man inte vet var man ska lägga all snö som man tar bort. En annan sak som jag kom på är att det var väldigt roligt att fotografera ute, jag blev faktiskt lite sugen på att fotografera med en riktig kamera och inte bara med en mobil. Dock tar mobilen väldigt bra bilder. Jag blev faktiskt även lite sugen på att kanske gå någon fotokurs, ett av mina mål det här året är att gå någon kurs. Ja vi får se. Jag blev dock klar med hela uppfarten. 


Mitt under skottandet kom min trevliga granne och då fick jag en liten paus och en trevlig pratstund. När jag var klar var det skönt att komma in i värmen och dricka en kopp te som min yngsta son hade fixat. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *