Egen nyttig müsli 

Svårt att komma igång att jobba men jag har ändå lyckats att  jobba lite med att anylesera julhandeln. Till helgen ska vi ha möte om nästa års budget, alltid lika roligt att planera för framtiden. Jag har gjort mina privata mål, så nu ska vi bara göra företagets mål. Jag har bestämt mig att 2017 ska gå ännu bättre än 2016.

Nu har verkligen snön kommit igen, så jag orkade inte gå att handla. Tur var att jag hade potatis, ägg,mjölk, glutenfrittmjöl, lingon och morötter hemma. Så det var bara till att blanda ihop allt förutom lingon och morötter. Det blev en stor hög med goda potatisplättar.

Jag har tänkt att försöka att börja äta lchf för min astma,för  jag har hört att det ska hjälpa mot astman. Jag och min storebror har typ likadan astma och han äter lchf och har märkt att astman har blivit bättre. Så idag gjorde jag egen nyttig müsli utan socker och mjöl. 


Tyvärr så har jag mycket julgodis och julkakor kvar som vi måste äta upp, men när dom är klara då kör jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *