Jansson frestelse

I dag har det inte hänt så mycket, tog bara en liten tur med den yngsta sonen till centrum. För jag behövde handla lite mat och göra ett besök på biblioteket. Precis innan jul beställde jag boken munken som sålde sin Ferrari, men jag hann ej hämta den. Tyvärr så hade biblioteket skickat tillbaka den, så nu har jag bestämt mig för att gå och köpa den.


Efter besöket på biblioteket gick vi till stadium och köpte en mössa och sen ett bälte på hm till B. Det blev ett bra köp. Nu var det dags att köpa lite mat och som vanligt blir det alltid mer än vad man tänkt köpa från början. Vi var ju tvungna att köpa två påsar polkagriskollor, de är så goda. Sen var vi även tvungna att köpa juleskum som smakar tomtegröt och dom var inte så goda. Jag älskar originalet mer.

Nu var det dags att gå hem och göra Jansson frestelse. I år missade jag att göra Jansson till julbordet så jag tänkte jag har grädde och ansjovis hemma varför inte göra det nu. Det tar sin lilla stund att göra men gott blev det. Glömde dock ta en bild på färdig Jansson så det blir en bild på ofärdig Jansson.


Sen avslutade vi kvällen med att börja se en ny svensk serie Dehlis vackraste händer. Väldigt bra, handlar om Indien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *