En sån här dag!

I dag är en speciell dag, det är den första dagen på det nya året. Vi tog det lugnt igår så jag vaknar precis lagom till att titta på nyårskonserten från Wien på tv. Så duktiga dom är och jag gillar verkligen att titta på dansarna. Dom rörde sig väldigt mycket i dansen och det kan jag säga att det har jag inte själv gjort. En sån dag som min äldste son sa. Ja en sån dag som allt händer från soffan och att titta på en japansk film ingick i mina planer. The cat returns väldigt rolig film. Mer hände från soffan, vi beställde pizza hem men vem gör inte detta en sån här dag. 


Min favorit pizza vegetariska Isabell, kan kanske vara min sista pizza på väldigt länge. Jag berättar mer om det en annan gång. Efter maten fick jag lite energi så då arbetade jag med mitt projekt. Jag har sytt en barntavla som jag skulle rama in men jag har lite kvar att göra.

Visar den när den är klar och berättar mer om min idé som jag har.  Tillbaka igen till soffan och nu blev det marängswiss. Kan man börja året mer nyttigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *