Sista timmarna av 2016

Då vi missade bion igår tänkte vi att då går vi idag, kändes lite konstigt att gå på bio klockan fyra. Det var dock helt okej då vi såg den på mos och att det var mörkt ute så det kändes som kväll. Vi fick med oss Birger och Hjalmar dom andra två skulle fira nyår på annat håll. Filmen vi såg var helt otrolig så braaaa. Nu har jag gillat alla Harry Potter filmer så det var naturligt att gå och se magiska djur och var man hittar dom.  


Efter filmen var jag bara tvungen att ta en bild på mina älsklingar. 


Sen skulle vi iväg till nästa äventyr som blev lite annorlunda än vi hade tänkt. Vi hade bokat bord på en indisk restaurang på rörstrandsgatan i Birka stan. När vi väl kom dit så var det stängt vi blev som sagt lite förvånade då vi hade fått bokningsbekräftelse men efter ett tag så kom vi på att restaurangen rött ligger inte så långt därifrån. Vi har även firat Birgers 18 årsdag där och maten kan man dö för. Dom kommer in med små konstverk och personalen är så trevlig. Dock är restaurangen väldigt liten, nyårsafton och klockan är sju. Bästa mat tiden men tror man på livet, så vi frågade om det fanns plats och ja vi fick samma bord som förra gången. Man ska alltid fråga, ibland går det. Jag beställde samma sak som förra gången, den bästa gösfilé som jag har ätit. När man tar första tuggan så känner man att livet är bra. 


Trots att man är mätt måste man bara ha deras pannacotta. Samma sak där konstverk och smakupplevelse som man aldrig kommer glömma. Leif sa att det var den bästa pasta han någonsin ätit. Alla var supernöjda. Mycket trevlig middag. 


Hjalmar fick lämna oss då han skulle på nyårsfest hos Johannes med Erik. När vi skulle betala fick vi höra att bordet var egentligen ej ledigt det hade blivit lite fel. Dock lät dom oss äta i lugn och ro. Tack för det, kan klart rekommendera rött. Sen åkte vi tre hem och så fort vi kom hem åkte mysplaggen på. Borta bra men hemma bäst. Vi avslutade 2016 med film och mys. Tack för det här året och nu gör vi 2017 ännu bättre både privat och för företaget. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *