Min dag i går

Man märker att man börjar få vuxna barn när sonen ber om hjälp att titta på inredning. Så vi träffades utanför NK. Bra mötesplats för då fick jag se årets julskyltning har ej hunnit att se den tidigare. Snyggt men det bästa är att du sen kan gå in på bukovski och bjuda på julsakerna och att alla pengarna går till rädda barnen. Sånt gillar jag .


 När Hjalmar kom så gick vi vidare till Svenskt ten. Där hittar man alltid något att köpa, men den här gången köpte bara Hjalmar några bordsunderlägg . Han ville egentligen ha kuddar och gardiner, men han kunde ej bestämma sig för vilka kuddar han gillade så vi gick vidare. Vi gick till flera olika inredningsaffärer men han hittade inga kuddar. Jag däremot hittade en så cool lampa på NK. 

Tänk den här lampan är i människostorlek, så cool. Jag har haft en sån här som skrivbordslampa. Vill ha den här lampan.


Till slut hamnade vi på Åhléns och då var vi så trötta att vi behövde en fikapause.Vi tog blåbärspaj. Så gooood.


 Tur att vi fikade för när vi hade fått ny energi hittade han  kuddar och gardiner. Han fick även med sig gant påslakan. 

Planerna var att vi skulle gå på bio på kvällen men när vi kom hem var klockan redan sju så det var försent. Så vi avslutade kvällen med godis och film hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *