Fröknäcke som smakar så gott.

Hej på er .
Ja nu måste jag bara tipsa er om världens godaste Fröknäcke från Norge. Dock köp dom med lök och vitlök. Dom har en väldigt stark smak .  Alltså inte starka men dom smakar något är vad jag försöker säga ?

Nästa helg får jag chansen att bjuda sonen på lite Frökex. Ja annars så rullar livet på. Jag har kommit upp i fem minuters joggande . Jag tycker det är så bra att göra så här. Mitt mål är 30 minuter. Så vi får se hur det går med det. Jag följer en härlig kvinna på Insta som har sagt att man ska sträva efter den kvinnan man vill vara. Ta bort dom sakerna som man inte vill ha i sitt liv. Så nu har jag börjat att tänka så. Jag vill vara kvinnan som orkar jogga 30 minuter, då får jag ta tag i det. Det har jag också gjort. Jag har letat upp en ny tandläkare för min gamla gick i pension. Det känns bra men om det inte är bra så tar jag en annan.
Nu ska jag faktiskt börja tänka mer på vad jag vill göra. Jag ska hitta en kurs där man får träna på att spela teater eller prata inför en stor grupp. Superläskigt men då gör jag det för jag vill va den kvinnan som vågar göra läskiga saker. Förstår ni hur jag menar.
Okej nu tar vi snart helg. Mysa ner med min älskling ? Ta hand om er .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *