Vegetarisk är gott

Hej på er. Härligt när man tittar ut och det är sol. Något annat som är härligt är att äta vegetarisk mat. Så jag slänger upp ett superenkelt recept till er men så gott. Ni har kanske redan sett det på min stories för jag la upp det igår. I vanlig ordning vill jag tacka personen som ligger bakom det. Fina älskaattbaka

Du tar och hackar två lök och river tre morötter grovt. Ner i en gryta med smör. Stek på till och när det är mjukt pressa ner fyra vitlökar. Sen häller du på två burkar med krossad tomater. 1 dl tomatpuré ,1 dl tomatpuré,2 msk rödvinsvinäger, 1 msk oregano, 1 msk timjan,1 msk paprikapulver 1 tsk chilipeppar, 2 tärningar grönsaksbuljong. Puttra i 30 min. Sen häller du i två burkar kidneybönor. Om du vill mixa lite lätt. Servera med en god sallad till. Du kan även ha ris ,bulgur pasta till.

Nyttigt och enkelt att göra.
Nej dags att ta tag i dagen. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *