Nu får ni tips på ett gott glassrecept. Mums

Hej på er

Jag kan med en gång säga till er att jag har inte själv hittat på det här receptet utan det har jag hittat inne hos en jättefin blogg. En kvinna med man och två små barn. Ja jag har svårt för att hitta bloggare som är lite mognare. Ni får gärna skriva till mig om ni vet några bra 50 plus bloggare att följa. Dock hittar ni henne här https://nouw.com/yayas

Här kommer receptet.

Du tar en kastrull och i den häller du 2 dl grädde, 2 dl socker,2dl ljus sirap och ett kryddmått vaniljpulver. Koka upp under omrörning. Sen låter du det bubbla i 15 min. Låt det sen stå och svalna. Häll i en nypa havssalt jag hade inte havssalt utan tog vanligt salt.

Under tiden kolasåsen svalnar tar du 5dl grädde och vispar. Häll i kondenserad mjölk och vänd försiktigt runt. Hacka daimen i småbitar. Lägg i hälften av chokladen. Rör runt. Sen tar du en form och häller hälften av glassen sen häller du kolasås över choklad. Sen gör du om det. In i frysen i minst sex timmar.

Jag har precis lagt upp en film på Insta när vi fixar glassen. Nu ska vi mumsa glass i stora lass. Ha en bra lördagskväll. ??kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *