Magiska kvällar och försöker få till ett utekök.

Hej på er

Här kommer en hälsning från någon som njuter livet. Alltså vilka kvällar vi har, vi har just avslutat en mysig middag.

Under dagen har Leif jobbat med att få hällen på plats och jag har tagit vara på gamla köksdelar. Tänkte göra någon typ av utekök. Vet inte riktigt hur jag tänkt mig men jag har börjat att ta bort färg från bänkskivan. Jag gillar att ha lite morötter.

Ni förstår hur jag menar. Jag kommer ihåg för många år sedan när vi skulle dränera runt huset och vi behövde lite grävhjälp. Då satte jag ut Coca-Cola flaskor och godis till Ludvig. (Äldsta sonen) i familjen. Det var hans morötter.

Nu kan vi inte bestämma oss om vi ska sitta ute och spela spel eller vi ska gå in och titta på handmaidstale. Samtidigt vill jag ha det som det är nu, vet inte om jag orkar se att det inte går så bra. Svårt att prata om den vill ju inte avslöja något för er som inte har sett den.

Måste berätta om en läskig sak. Jag följer en bloggare som ska ha barn och det sista jag fick se var att hon var på väg in till BB. Sen blev det tyst. Jag har gått runt och varit orolig att något hade gått fel. Tänk jag känner inte personen men ändå känns det som jag känner henne. Hoppas att ni känner likadant med mig, nu ska jag förståss inte föda. Den tiden är förbi men ni förstår vad jag menar. Nu fick jag reda på att allt har gått bra. Kom ihåg ni är bäst. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *