Vilken tv-kväll först sommar med Ernst och sen en bra deckare av Agatha Christie. Det är annat än fotboll.

Hej

Åh i dag har jag haft besök av tre kråkungar och som ni ser håller skatan lite koll på att dom inte tar all mat. En av kråkungarna satt och skrek hela tiden och det kan jag säga att det var inte skönsång. Det som var lite konstigt var att jag inte såg någon fågelmamma eller fågelpappa i närheten.

Nu har jag även fixat en ny vattenskål till dom. Dom små och stora fåglarna har faktiskt en förmåga att välta ner vattenskålen. Så nu tänkte jag att med lite kulor i blir den lite tyngre och då blir den kanske svårare att välta. Nu när jag talar om djuren så läste jag att det är viktigt att ställa ut vatten till dom andra smådjuren, helst igelkottar. Dom har det tufft i den här värmen. Så det har jag fixat och även vatten till bina och dom andra insekter. Hoppas att det är många fler som gör så här.

Ja idag bänkade jag mig framför tv och först såg jag kära Ernst och sen Agatha Christie deckare.

Så bra och vi ska inte tala om hur god middagen blev.

Caesarsallad med aubergine och halloumi. Mums jag kan lägga upp receptet till er i morgon för nu ropar dom att en kopp te väntar på mig. Kom ihåg att ni är bäst ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *