Min lördag och söndag.

Hej på er

Ja jag hann inte att prata med er igår för vi jobbade med köket och trädgården. Sen när jag kom in så slängde vi oss i soffan som några döda sillar. Vi åt hamburgar från burger king och jag tog även en mjukglass som tyvärr hann smälta lite. Så vi var tvugna att stoppa den i frysen och därför blev den inte så god, fick lite iskristaller. Ja ja då har jag testat det. I dag hände ungefär samma sak förutom att nu tog jag en falafel med bröd. Vi är iallafall klara med slipa golvet, så nu kan vi börja bygga sandslott här hemma. Alltså hur kan det bli så mycket slipdamm trots att vi hade stängt om oss, så storstädning står på schemat. Jag är så glad det börjar komma blommor på mina lavendelplantor och jag har även fixat en gräskant. Ett tag trodde jag att jag skulle bli galen, jag har ett långt band i plast som är ihoprullat och varje gång jag försökte sätta ner det ville det hela tiden rulla ihop sig. Det hände ett par gånger, inte roligt. Nu hoppas jag att det sitter men gud va gott lavendel luktar. Jag har även klippt och rivet mig på häckar och buskar. Jag har också börjat så smått att fylla skåpen och även kommit på att jag behöver flera lådor att stoppa ner maten i.

Här kommer lite bilder från helgen.

Titta nu har mina pioner börjat blomma.

Ser ni den gröna kanten, det var den som jag kämpade med.

Nej det var tyvärr inget vin i glaset utan det var rödbetsjuice och nu sitter jag och dricker en kopp te och pratar med er. Dock nu är det dags att sova, nej först en liten pusselstund på paddan. I morgon ska ni få se hur min tehylla blev. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *