Hyra en slipmaskin och jag vill ha en hund.

Hej på er

I dag tog jag lite ledigt, har bara varit hemma och fixat lite inför morgondagens golvslipning. Det var skönt att kunna gå i myskläder nästan en hel dag för sen när Leif kom hem åkte vi till bauhause och hyrde en slipmaskin. Jag ville ha en snygg kanna men jag hittade bara en knallande orange kanna så den fick duga. Så nu har våra växter fått sig en klunk av Bosse Rappnes dunderkur. Inget samarbete har bara hört att den ska vara bra.

När vi skulle helghandla såg jag en bil på parkeringen och det var kanske inte så konstigt men jag såg en bil som hade sin bagagelucka öppen och inga människor i närheten. Jag tänkte först att det var någon som glömt att stänga luckan men när jag gick närmare bilen satt fyra underbara hundar. Lite coolt för det var fyra burar och vid varje bur hängde vinnarrosetter från hundutställningar.

Jag vill ha hund. Nej nu ska vi poppa lite popcorn och se någon film. Hoppas att ni har en mysig fredag.?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *