Födelsedagsfirande och en rolig nyhet.

Hej på er

I dag händer det två saker som har gjort min dag helt underbar. För det första fyller min äldsta, förstfödda son år. Jag är så glad att jag fick bli mamma till dig. Sen fick jag ett samtal från dottern min som hade så roliga nyheter att berätta. Hon har fått nytt jobb. Så nu behöver man inte oroa sig mer för den punkten men jag hittar säkert något annat att oroa mig för. Nej jag skojar bara, jag lever nu och inte i morgon. Dock är jag så glad för hennes skull. Ja jag har suttit i centrum och jobbat och i kväll blir det till att packa ordrar. Lite läskigt för Le mobilsurf håller också på att ta slut, så nu måste vi bara göra det nödvändigaste.

Därför blir det ett väldigt kort blogginlägg.

Må så gott och så hoppas vi att vi får internet imorgon. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *