En härlig morsdag med mina älsklingar.

Hej på er

Oj va fint mina barn hade fixat. Jag fick höra igår att vi skulle träffas 12.15 vid mornington hotell. Till frukost tog jag en liten yougurt för jag misstänkte att det skulle bli brunch. Har blivit en liten tradition och första gången var på farsdag då åt vi brunch och spelade boule. Jag kommer ihåg när vi firade morsdag och det bara var jag och Emilia, trevligt hade vi men roligare när alla är med. I dag lyckades vi nästan få med alla, vi saknade Ludvig. Vi satte oss och väntade och då dök Hjalmar upp, han kom från Norrtälje. Sen efter ett tag kom Emilia. Restaurangen hade en trevlig överraskning för oss mammor , vi blev bjudna på ett glas bubbel. Det tackar man ju inte nej till. Vi satte oss först ute i solen men efter ett tag blev vi kokta, så då flyttade vi till skuggan. Ja vi hade så mysigt, helt fantastiskt miljö och maten fick tio poäng. Det ända som var dumt var att glasen var för små. Tack för en underbar middag.Efter två timmars konstant ätande rörde vi oss sen mot gallerian för att se om Lindex hade fått in något mer på rean. Jag hittade en polotröja och så klart tappade vi bort killarna. Givetvis hade dom gått till mediamarkt och stod och dreglade vid teknikprylar. Sen på hemvägen hämtade vi våra korgar till köket. Så stor låda att vi inte fick plats i bilen, vi var tvugna att ta ut korgarna ur kartongen. Då gick det bra. Nu sitter alla i soffan och är helt slut, förutom Emilia som åkte hem till sig själv. Hjalmar ligger i soffan och snarkar som en gris, han följde med för han ska övningsköra. Bra det här med övningskörning då får jag se mer av honom. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *