Julgran,trädgårdsarbete och det blev ingen grillning.

Hej på er

I dag har jag tagit bort julgranen, ja ni läste rätt. Dock kändes det konstigt att hålla på att såga julgranen i småbitar när vi har världens sommarväder. När julen är slut brukar vi slänga ut julgranen i trädgården men det är ingen som har lust när det är kallt att stå och ta hand om julgranen så den får stå till våren kommer. Det är lite roligt med trädgård för en del trädgårdssysslor går runt och runt i ett mönster. Göra samma sak varje år som t.ex ta hand om julgranen.

Inte så grön längre, efter det så tänkte jag ta bort lite maskros och annat störande växter. Då jag kommer med min trimmare kommer en söt humla och sätter sig i en blomma. Jaha precis vad jag läste om i tidningen, ta inte bort maskrosorna och andra blommor för bina behöver dom. Ta bort dom när dom har blommat färdigt. Jaha då går vi och lagar mat istället.

Ludvig och Johanna skulle på fest, det är därför dom är så uppklädda, nej vi kräver alltid slips till kvällsmaten.?

Vi hade tänkt att grilla korv men vår slang till grillen läckte som en sil och vi har ej hunnit att köpa en ny. Trädgårdsarbete och köksrenovering kom emellan .Vi brukar äta vår kvällsmat på balkongen för där har vi kvällssolen och frukosten blir på altanen för där har vi solen. Efterrätten blev vattenmelon och jag hade för första gången köpt aprikoser, så goda. En nyttig efterrätt för nu blir det godis och mys. Älskar att ta på mig myskläder och krypa upp i soffan när man har varit ute och jobbat i trädgården en hel dag. Jag känner mig trött för jag tittade på en instastorie i går natt som visade hur hon broderade. Jag har blivit sugen på att försöka att brodera fritt, alltså utan mönster men först ska avsluta min tomte. Lite roligt jag börjar inlägget med julgran och slutar med tomte, man skulle kunna tro att jag längtade efter julen men det gör jag inte. Må så gott och ha en mysig lördagskväll ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *