I dag har det varit en sån dag.

Leif kom iväg och åkte skridsko och jag fick världens städryck. Vi har ju fått hem en massa saker när två barn flyttar tillfälligt hem igen. Det blev lite rörigt i vårt sovrum, men det har jag fixat så nu är det så bra. Jag har även fixat vårt gästrum och inte nog med det så fick jag stoppat ner alla mina mönster i plastfickor. Jag känner mig så duktig.

Tyvärr ingen bra bild. I dag har Bi varit på en jobbintervju för något extra kvällsjobb. Vi får hålla tummarna att han får det.

I kväll var det faktiskt Bi som lagade maten, jag o Le hjälpte bara till att hacka. Han hade bestämt sig för att göra en mexikansk soppa med tortillas till. Så gott, han är duktig i köket. Han är precis som sin pappa som lagar mat på känn. Jag går slaviskt efter ett recept.

Som ni ser var det en del att hacka. Det hände något väldigt konstigt, vi fick hem en avi om att EM hade ett paket att hämta i Sjöberg. Så i dag kom hon hem men tyvärr är hennes liv förtillfället väldigt stressigt så jag fick bara prata en kort stund med henne. Dock bestämde vi att hon ska komma hem i veckan och vi ska prova lite klänningar till bröllopet. På tal om bröllopet så har vi hyrt bil, vi ska ju köra från Milano till Schweiz .

Då ska jag avsluta denna härliga dag med en munksemla och Gud vad jag har tjatat om att få en munksemla. Dom finns bara på seveneleven butiker och dom finns ju inte alltid runt hörnan. Så mums på er ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *