Nu blir jag arg

Sitter och äter min frukost och läser tidningen, då jag plötsligt sätter frukosten i fel hals. När jag läser en artikel om tre barn som kommer från Bosnien, som har nu bott med en Svensk familj i tre år. Dom har tappat kontakten med sin mamma och kan bara prata svenska. Nu har migrationsverket bestämt att dom ska skickas tillbaka till sitt hemland. Så kan man inte göra, det får inte ta så lång tid att utreda ett fall, det är omänskligt att först ge barnen guld och gröna skogar och sen skicka dom till helvetet. Dom kommer hamna på barnhem när dom kommer hem och vad som händer med mamman vågar jag inte tänka på. Så hemskt.

Nu kommer jag göra något som jag inte gillar att man gör på tv när dom visar reklam. Då visar dom något hemskt från världen, det kan vara rädda barnen eller något annat och sen efter det klippet visar dom reklam för godis. Jag tycker att det hade varit bättre att sluta reklamstunden med viktig reklam. Då sätter den sig fast i hjärnan och det är det dom vill. Okej det jag vill berätta är att nu har inredningssuget vaknat. Jag sitter och tittar efter en kyl/frys med ismaskin, dock behöver jag en som inte behöver kopplas till vatten. Jag har hittat en men vill gärna hitta fler.

Så nu ska jag fortsätta att leta. Vi hörs mina fina vänner ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *