En snygg Eva Solo termos

Kommer ni ihåg att vi var i Hj lägenhet och fixade lite men vi blev aldrig klara. Så idag hade Lu och Hj bestämt sig för att lana. För er som inte vet vad lana är så är det när ett gäng träffas hemma hos någon och man tar sin dator med sig sen sitter man och spelar dataspel och äter en massa onyttig mat. Så då tänkte jag vi ska ju ändå köra Lu dit, för det är lite jobbigt att ta en dator plus allt annat på tåget. Jag packade ner lite bullar och Le tog med vad han behövde. Så nu skulle vi bli färdiga, ja le kunde fixa ett skåp. Hj fick en lampa monterad i ett vitrinskåp men det andra skåpet satt för högt så vi blev inte klara. Vi får ta med en stege när vi ska hämta Lu. Dock fick vi en mysig fikastund.

Hj är lite sugen på att ha den här färgen på köket som han har på sin Eva solo termos. Jag tror att det kan bli snyggt.

På vägen hem stannade vi på max och köpte kvällsmaten.

Tyvärr var min vegetariska burgare inte så god men lökringarna och lyxmilkshaken var så god. Nu har vi tittat färdigt på döende detektiven. Jag ska inte säga något för den är ju inte färdig men ni måste se den. Den är så braaaaa.

Vi hörs och må så gott. Nu väntar en god kopp te. ?Kramisar

2 svar på ”En snygg Eva Solo termos

  1. Håller verkligen med dig, Den döende detektiven är super bra! Lassgård är min favorit……han är toppen! Min favo film med honom är Under solen! Har du sett den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *