I dag tappade jag verkligen hakan

Som jag sagt till er tidigare så behöver vi köpa något till diskmaskinen, så vi gör som vi brukar göra hoppar in i bilen och kör till k rauta. Där har vi handlat många gånger men när vi kommer dit finns inte butiken längre. Hur kan en sån stor affär försvinna utan att man har vetat om det. Faktiskt lite sorgligt. Så då kör vi in till stan och vi har tur för vi hittar parkering snabbt. Vi har lite dötid innan vi ska mötas vid restaurangen vapiano. Så vad gör man då, jo man går och tittar på Nks julskyltning. Så fint. Jag börjar verkligen komma i julstämning och vi har tillochmed köpt julgran idag. Så tidiga brukar vi inte vara, vi brukar handla 22 december. Faktiskt dom tre sista åren har vi tagit från vår egen tomt, men nu har vi slut på granar om vi inte vill ta den som är ca 90 m hög. Kan bli lite för hög. Här kommer bilder från julskyltningen.

Nu var det dags att möta min storebror och hans fru och dotter. Det var ett tag sen vi träffades, ja ca ett halvår sen.Så vi satt och småpratade till min kära bror kommer på att han hade sett fel på biljetten. Tåget gick inte fem utan dom skulle komma hem fem, så deras tåg gick vid ett tiden och då satt vi och åt och hade trevligt. Det ordnade sig till slut dom fick nya biljetter till ett tåg som gick klockan fem. Allt ordnar sig alltid på något vis, inte lönt att stressa upp sig. Jag åt en vegetarisk risotto, så god.

Så nu slutar vi den här trevliga söndagen med en kopp te och en lussebulle, det är ju tredje advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *