Nu ska ni få lite tips på hur man tar hand om sin gran

Jag som inte har gröna fingrar tänkte ge er lite tips på hur man sköter sin gran. Det låter väl bra.

1 När du kommer hem med granen ta in den i ett rum som är lite varmt, den ska vänja sig vid värmen.

2 Hugg av en bit av stammen, så det blir lättare för den lilla granen att dricka.

3 Ge den mycket vatten och vattna den ofta.

4 Ge den även lite växtnäring.

Ja då ska jag själv försöka att göra så här.

Tänka sig att snart är det julafton, ska bli så kul att få hem familjen. Hoppas att dom också längtar lite efter sina tokiga föräldrar. Jag kommer ihåg att jag älskade att komma hem till min pappa över julen. Att få bli lite liten igen och att få sova över. Det var så skönt med tryggheten, slippa att sova själv. Ha någon att äta frukost med. Mina två bröder sov också över. Så mysigt det var. Familjen betyder allt. Jag flyttade hemifrån alldeles för tidigt, men jag hade inget tålamod. Har jag fått något för mig så vill jag att det ska hända nu och inte i morgon. Ibland kan man sakna sina föräldrar så det gör ont. Till något helt annat så fick jag just höra att min äldsta son slutar sitt jobb på fredag. Så han är på väg till Sverige igen. Bästa julklappen man fick. Dags för lite kvällste. Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *