Måste ge er ett tips om en god pizza

I dag har den här dagen gått i femtio kilometer. Först vänta på tre leveranser och tyvärr kom bara två leveranser. Sen packa era beställningar och Le skulle möta upp min storebror vid tåget och hämta vår nya häll som vi fått av min andra storebror. Tack mina snälla storebröder. Jag får samtal att jag ska ta bilen och köra och hämta honom vid stationen. Inga problem tänkte jag, förutom att jag inte lyckas att starta bilen, så vi bestämmer att jag ska gå och möta honom på vägen för att hjälpa honom att bära. Ja Det var bättre förr när man startade bilen med en vanlig nyckel.Nu är det så att det finns två vägar att ta, jag tar först grusvägen som vi kallar den för men efter ett tag inser jag att han måste tagit den andra vägen så jag vänder tillbaka men Nu börjar jag undra var är han, då ringer le och undrar var jag är för han är hemma. Sen ilfart till posten med alla paket och helghandla. Vi fick även köpt lite fler julklappar. Nu har vi hamnat i soffan och vi köpte med oss pizza från affären. Så god, ja jag får säga lika god som köpt pizza. Så nästa gång ni ska köpa pizza från affären så köp den .

1 svar på ”Måste ge er ett tips om en god pizza

  1. Vadå? Hur startar ni er bil då!? Vi har nyckel att starta vår bil med!??????
    Tur att du gillar att promenera………….du går väldigt mycket tycker jag ( där har du ju mycket av din träning – bra, duktigt men inget kul )……åsikt från en som bara gillar korta promenader!
    Vad har ni för gran inne!? Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *