Det blir spa i helgen

I dag har jag känt mig som en liten tomtenisse, jag har packat och fixat med era beställningar. Jag skulle egentligen träffat Hj i mos men jag fixade det inte. Vi gör ett nytt försök i morgon. Jág får ju en massa paket skickad till mig från våra leverantörer men idag fick jag ett extra stort paket.

Åh vad jag har längtat och jag ska inviga den i helgen. Tror att jag ska ha lite spa i badrummet. Lägga ansiktsmask, bra musik och något gott att dricka. Kan det bli bättre. Det roliga är, nej det är inte roligt. För ett tag sen sa jag till Le att man borde uppfinna en balja som du kan ha när du inte har något badkar och du saknar att bada. Tyvärr så gjorde jag inget av min tanke men en annan person gjorde detta. Så här är badbaljan. Lite cool i svart. Så har du någon idé så kör hårt och fega inte ur. I dag pratade jag med min andra storebror, jag har så fina bröder. Jag hoppas verkligen att mina barn kommer ha samma bra kontakt som vi har. Tyvärr så ses vi inte så ofta men vi försöker iallafall att ringa varandra lite då och då. Dom bor kvar i Skåne och jag flyttade till Stockholm. Jag kom på att jag har bott längre i Stockholm än jag har bott i Malmö. Jag som bara trodde att vi inte skulle stanna så länge. Jag fick frågan om vi skulle flytta tillbaka till Malmö och jag sa nej med en gång. Stockholm är mitt hem nu, alla mina barn är födda här. Skulle vi flytta tillbaka skulle vi ha gjort det för länge sedan. Dags för kvällste, vill du se när jag öppnar lådan gå in på min Instagram anetteronnow för i morgon kommer jag lägga upp en film. Dags för kvällste och mandarin och en liiiiiiten pepparkaka. Må så gott kramisar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *