I dag har jag lånat en väldigt passande bok!

Ja då behövde jag gå och lämna och låna nya böcker. Jag hittade tre böcker som fick följa med hem och så träffade jag mina kära grannar. Alltid lika roligt att småprata med dom. En av dom tre böckerna som jag hade lånat hade jag behövt läsa för länge för den handlar om minnesträning. För när jag står utanför Ica får jag en känsla av att jag har glömt något. Det har jag också gjort, det blir lite svår att handla utan kort. Så jag får traska hem och hämta kortet och sen traskade jag till ett annat Ica som ligger lite närmare. Jag fick dock mina 10000 steg . Så allt slutade bra.

När jag kom hem satte jag mig framför brasan och jobbade. Skönt att man kan jobba där man själv vill. Ni ser att jag har tänkt att fortsätta att läsa om mindfulness och man fick även med två cd-skivor. Så det är bara att sätta igång. I dag Pratade jag med min kära storebror J i telefon, vi ska få deras gamla induktionshäll för dom har slängt ut sitt gamla kök. Ja hällen är inte så gammal den har tre år på nacken så det kommer bli så braaa. Vår nuvarande häll hänger på sista versen. Fick höra att min andra storebror ska komma till Stockholm så då ska han ta med den, för jag hinner inte åka till Malmö och hämta den innan jul. Så jag har en sån tur att min storebror ska hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *