Åh så god glöggen var

I dag kom jag ut och det var så härligt. Ja ut och ut var kanske synd att säga men ni förstår vad jag talar om. Vi åkte och handlade och jag fick äntligen köpt lite blommor till den nya vasen. Jag fick även köpt årets glögg och den var så god, jag älskar mango och det var en mangosmak i den. Det var ingen klassisk glöggsmak men jag gillade den. Nu har jag även ätit pepparkakor men tyvärr var dom danska peddernödder slut i affären. Det var tråkigt inte trodde jag att svenskarna ville ha dom. Jag får se om jag kan hitta dom i någon annan affär. Jag har även fått upp min julby och le fick sin kalender. Ni ska få se lite bilder vid ett annat tillfälle. I dag när det blev mörkt var det extra mysigt och gå och tända alla stjärnorna. Varje år syr jag en årstomte på en lång löpare, egentligen är det tavlor men jag vill inte hänga upp några årstomtetavlor på väggen. Så då syr jag dom på en lång löpare. I år hände dock något tråkigt, jag brukar beställa i oktober men då säger dom att den är slut. Jag skulle ha årstomte 2012. Jaha tänkte jag det var inte så kul att inte kunna slutföra jobbet. Sen i slutet av november ska jag beställa till bröllopet o då får jag se att dom har 2012 s årstomte. Varför kunde inte kundtjänst sagt att dom skulle få in dom vid ett senare tillfälle. Ja nu har jag fått den men löparen ska ju ligga på bordet i dag. Jag får sy den efter julen. Nu är det dags att gå och sova.

Här ser ni datumljuset och ni ser även lite av min julby. Jag är inte riktigt klar med fönstret.

Här ser ni en av mina årstomtar. Nu har jag även gjort som alla andra har gjort. Stoppat ner grankvistar i vatten.

Här är le adventskalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *