Hur kan människor vara så grymma

Jag skänker pengar ,till world animal protection och då får jag även information på fb om alla hemskheter som människor gör emot djur. Ibland skäms jag för att vara människa. Gå in och bli månadsgivare för någon djurorganisation. Det senaste jag läste om var att man skär av hajens fena och sen slänger du hajen i vattnet. Bara för att göra soppa. Jag gråter och jag kan fortsätta att berätt om allt hemskt som händer men det gör jag inte, men snälla hjälp djuren. Jag har sagt det tidigare men fixa någon gala för att hjälpa djuren.


Vi har även djurens rätt


WWF

  

Det finns säkert fler,välj den som ni tycker är bäst.  Ja idag har varit en innedag för det har regnat hela dagen och för vi satte en höstgryta på spisen som skulle koka i flera timmar. Det var bara bra för då kunde vi fixa alla beställningarna. I morgon Ny vecka men dock lite annorlunda för le har börjat sin semester. Mysigt. Vi hörs. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *