Ny test på gång

Till vår brunch hade jag köpt ett nytt vegetariskt pålägg. Alltså det såg inte så gott ut men det smakade väldigt bra, sjukt att man kan göra så bra mat. Jag saknar inte vanligt pålägg.I dag åkte le iväg till bauhause och hyrde en borrhammare så nu har vi borrat färdigt. Ett tag såg det ut som att vi inte skulle bli klara för det regnade men så fort det var lite uppehåll borrade vi för fullt.


Håller tummarna att det blir fint väder i morgon så vi kan börja att skruva fast golvet. Det kommer bli så bra och sen får jag inreda nästa år. I dag har jag beställt något med tantvarning men det får ni se när jag får den. Till middagen provade jag en ny cider och den var väldigt god dock gillade jag inte leifs cider.


Nu ska jag avsluta denna regniga lördag med massor av godis och kanske sy lite eller titta på film har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra förutom att mumsa godis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *