Jag älskar Zumba

Jag känner mig så lycklig, jag har varit på mitt första zumbapass. Jag älskar det och det var så roligt. Bra ledare och så bra musik. I gruppen fanns det blandade åldrar och kön. Det var ren dansglädje. I början försökte jag göra rätt men sen släppte jag det och bara körde på. Det viktigaste är ju att ha roligt och att röra sig till den underbara rytmen. Pratade med en av tjejorna där,  det var också hennes första gång och hon tyckte också att det var kul. Hon sa att  Alla var på så olika nivåer och det var så skönt, ingen press på att göra rätt. Tyvärr så är det bara en gång kvar men jag ska se om jag kan hitta något ställe där dom har zumba.


Man kan ju inte klaga på utsikten.  Nu blir det att jobba med bokföringen är lite efter, som tur är så ska den in den 17 augusti. Så hi har lite tid på oss. Vi tänkte avsluta denna härliga dag som har bestått av två träningspass, först mitt vanliga pass hos Tove och sen underbara zumba.  Så Nu blir det sista avsnittet av saknad men inte glömd. Så spännande puss på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *