Åh vad jag blev glad och även lite ledsen

Jag blev så glad att idag kom en leverans som jag har väntat länge på och inte bara jag. Några kunder skulle ha 48 st icebag,10 st och 5 st så idag har jag packat för fulla muggar. Vill alltid ha nöjda kunder.


Sen berättade yngsta sonen att hans tåg går 21.36 och det var inte lika roligt. Det är då man undrar var sommaren tog  vägen. Vi kommer sakna honom men studierna kallar på honom. Vi ses snart igen när vi ska på bröllopet.  I dag blev jag sur på mig själv, när jag har ett par minuter kvar på löpbandet inser jag att jag glömt att ta på mitt armband som mäter mina steg. Som tur är så vet jag ungefär hur många steg jag har gått.  Efter ha jobbat undan lite nu på kvällen ska det bli gott med en kopp te och lyssna på Malin Persson Giolitos sommarprat. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *