Nu har jag gjort bort mig igen

I dag blev det en tur till Waxholm och det bästa var att vi fick med oss Bi. Det blev lite som för i tiden när barnen var små och man åkte på utflykter. Tänk att när man gör en så enkel utflykt så får man ändå lite semesterkänsla. Waxholms kommun har verkligen gjort något smart, det är ju väldigt svårt att hitta parkering så då har dom fixat att du kan parkera din bil på skolgården nu när skolan har sommarlov. Smart dom får in en massa pengar för det var nästan fullt när vi kom dit. Ja vi hade en mysig dag med glass och fika. Ja mysigt med glassen vet jag inte för min glass rann bokstavligen ur min hand. Dom ända som blev glada för glassen var en liten fågel som kom och åt upp all min nötströssel som ramlade ner på marken. Nästa gång tar jag en bägare. Om jag ska vara helt ärlig tycker jag att man hinner aldrig njuta av  glassen för det gäller att äta upp den så snabbt man kan så den inte smälter.Såg den här roliga skylten, tycker ni att det stämmer.


Det var lite fint att måla ett gammalt skåp så här. Vi gick runt och tittade i lite butiker och det här skåpet hittade jag i en butik.
För två år sedan var vi och fikade på det här stället, vi var jättenöjda så vi tänkte att vi gör det igen. Tyvärr blev det ingen efterrätt vi orkade inte mer. Synd för dom har ett stort bord full med kakor som man bara tar ifrån och sen går man till kassan och betalar.


På hemvägen måste vi leka lite med kanonerna eller inte.


Fin båt eller hur men den åkte vi inte med. Vi tog bilen men jag ville ta båten. Två mot en inga bra odds. 


Vet ni vad jag gjorde, vi fick ju ingen efterrätt när vi fikade så då tänkte jag att vi tar lite äppelpaj efter middagen med lite god vaniljkräm. Jag har faktiskt aldrig köpt vaniljvisp tidigare, jag brukar alltid använda vaniljsås. Så jag häller bara ut vaniljvispen direkt på äppelkakan och tycker att den är väl tunn. Smarta jag glömde att man måste vispa den först. Jag tyckte den var god men det gick inte snabbare med den här, det var det jag trodde när jag köpte den.  Nu blir det lite japansk film med choklad och lite gott vin. Hej på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *