Ont i fötterna

I dag blev det en tur till stan, men  nu var det kostymjakt men det blev även lite mer klänningsjakt. En sak har jag lärt mig att aldrig säga att här finns säkert inget för mig. Vi gick förbi en butik och jag tänkte så men sen så kom jag på att förra gången jag tänkte så, hittade jag en klänning. Jag hade rätt jag hittade ett par bra kandidater där inne men jag ville se fler klänningar innan jag slår till.

Le håller inte på att leka kurragömma utan han letar efter kostymer och han hittar en kostym på Oscar Jacobson . Så snygg kostym det behövdes dock bara fixas lite på den. Så han får den nästa vecka.


Sen var jag och tog en extra lukt på den parfymen jag ska köpa nästa gång jag flyger. Jag fick även med mig två tröjor, kan visa det en annan gång. 


Vi tog ett varv på Nk och där fick jag ett litet tips på hur man kan hänga sin sjal. Jag blev lite ledsen för jag hittade ett par skor på rea som jag har velat ha länge. Tyvärr fanns dom inte i min storlek, annars hade jag köpt dom direkt. Dom har så snygg klack som tyvärr inte visas på bilden. 


Måste bara visa er den här klänningen som jag såg på Nk. Det kan man kalla en festklänning. 


När vi gick till bilen såg vi en restaurang som vi har varit lite sugna på att besöka för man kan tydligen dansa där. Så dit får vi gå.


När vi kom hem hade Bi börjat med pizzan. Sen blev det ett fall för Vera. Så hemsk och bra serie.

4 svar på ”Ont i fötterna

  1. Vi var ju på Älmsta ( Elmsta )natta i går, så trevligt! Såg en så fin långklänning ( du kunde bara korta den lite om du ville ha den som cocktailklänning ) skulle ha fotat den förstås……du skulle inte ha trott mig om jag sagt priset till dig, nästan gratis!!!!!!!!! Helt fantastiskt!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *