Fjärde dagen

Lu och El har fått problem med sin lgh, det har börjat läcka in vatten från badrummet ovanpå. Så vi har haft en elektriker och rörmokare här som verkar ha tomtar på loftet men nu verkar dom förstå allvaret i problemet. Vi ger iallafall upp och går ut i regnet, tittar runt lite mer i stan, det finns så många butiker. Nu är det dags att fika och vi är lite sugna på afternoontea.


Vi hade lite otur för att kexen var slut så vi fick gå och välja varsin kaka. Poängen var ju att man skulle få flera små kakor men vi var lite smarta så vi tog två olika kakor och delade och på det sättet fick vi iallafall lite mer olika kakor. Det var mysigt och gott.

Sen traskade vi vidare och tiden går snabbt när man har roligt. Efter maten behövde jag gå mer så då gick vi ut på en promenad, först hade vi tänkt att gå på resten av muren men den var stängd så då ville Lu visa oss var han bodde först.

Lite coolt vad man kan göra med ljus. Vi avslutade kvällen med en god kopp Tea för det var bara 13 grader ute. Jag såg att idag har jag gått 16500steg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *