Femte dagen

I dag tänkte vi att vi skulle vara lite kulturella så vi traskade till katedralen i York. Den är så stor, och vi köpte även biljetter till attt gå upp i tornet.


Dom håller på att renovera katedralen och dom håller även på att rädda fönsterna. 


Dom här små tavlorna var handgjorda, väldigt fina.


Den här minnesstenen fick mig till att tänka på dockteater. 


Titta på det här vackra taket, det är något mäktigt med kyrkor. Nu var det dags att klättra upp i tornet. Vi hade fått en tid att passa, för trappan är så smal så du kan bara gå i en riktning. 275 jobbiga trappsteg.


När vi kom upp var det värt alla jobbiga steg för wow vilken utsikt du fick.


Sen när vi kom ner fortsatte vi att titta i katedralen.


Efter turen gick vi till en otrolig vikingutställning, tyvärr kunde jag inte fotografera mera. Dags att tömma kameran. Vi fick åka i någon typ av vagn som tog oss igenom hela byn. Så spännande och bra. Det var som man var på tivoli, det som var coolt var att du tryckte på en knapp för att välja språk som du ville lyssna på.


Nu var det dags att äta och i dag var det lite bättre väder så vi gick och köpte fisch and chips och satte oss i parken.

Nu hade vi tänkt att gå till Harry Potter butiken men när vi såg hur lång kön var så struntade vi i det och det började även närma sig tiden Lu kommer hem. Han kom och möte upp oss i mataffären. Måste bara visa er vad jag såg när vi traskade runt.


Det är så härligt för dom tänker verkligen på hundarna, många butiker har ställt ut vattenskålar och även lite mat till hundarna.

Efter vi hade ätit tog vi en promenad på muren och vi tittade även var bussen stannar som vi ska ta imorgon, för i morgon ska vi iväg på nya äventyr.  Nu har vi handlat till picnicen och vi har även fixat smörgåsarna och Nu ska vi snart gå och lägga oss för vi ska upp tidigt i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *