Bokföring

I dag har det inte hänt så mycket jag har börjat att jobba med mars månads bokföring. Jag glömde att berätta men igår kväll blev jag klar med kaninjägaren och jag tyckte att boken var bra dock så fångade den mig inte lika mycket som dom andra böckerna i serien har gjort. Kan ej svara på varför, för jag vet inte själv men det är bara en känsla jag har. Så nu är det dags att läsa en fakta bok, tror det blir säker stil. 


I dag har det varit så fint väder så jag var tvungen att gå ut på en promenad. Jag gick först själv en liten stund men efter ett tag så kom min kompis K och då fortsatte vi att gå tillsammans. Det är så roligt att gå och prata om allt möjligt, tiden går så fort. I morgon ska jag ut på äventyr så då blir det ingen promenad. Min gulliga storebror T ringde och grattade mig i förskott, för han ska till Paris och föreläsa.Jag fyller på torsdag så då är han inte hemma. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *