En aktiv dag i går!

Det är en härlig känsla att slänga skräp men samtidigt blir jag rädd när man ser så mycket skräp vi människor slänger. Jag brukar försöka att ge till myrorna och då hoppas jag att det kommer till användning igen. Jag ska verkligen försöka hitta fler produkter till företaget som är gjort av återvunnet material. Glad är jag att vi har vårt ipadfodral av återvunna cykelslangar.Okej efter vi hade slängt skräp kom den svåra frågan var går vi vår motionsrunda och efter mycket tänk så kom vi till stäket. Vi kör runt lite och till slut så hittar vi en bra parkering. Nu kommer vi till nästa fråga tar vi till höger eller vänster, det är lite kul att inte veta utan bara hoppa. Den här gången hoppade vi rätt en helt underbar promenad på 7 km i strålande solsken. Det ända som var tråkigt var att vi inte hittade något fik. Här kommer lite bilder från utsikten. Jag älskar att gå på nya ställen, det blir lättare då man inte tänker lika mycket på att det är jobbigt att gå  utan man fokuserar sig på utsikten. 


Det här trädet var jättestort.


Här hamnade vi vid en båthamn vid ett nybyggt ställe.


Fortfarande lite is kvar.


Här sitter vi en liten stund och njuter i solen. Titta på nästa bild vilken härlig utsikt. Tror till nästa gång att vi ska ta med oss lite varmt att dricka.


Det var så tyst och lugnt. Livet är bra härligt.

Som sagt vi hittade inget fik så vi fick fika hemma, då blev det nyttigare. På tal om mat så måste jag berätta om vad vi åt till kvällsmat. Tacolax har aldrig testat det tidigare, man köper pulvret och 


och sen fixar du de vanliga tillbehören till tacos, vi tog vanliga tacoskal till. Blev det gott ja jag älskar ju fisk så det blev ju gott men jag såg inte stjärnor när jag åt den.Nu blir det sista avsnittet av innan jag dör. Gud så spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *