I dag har jag testat en ny smak 

I dag har det varit en måndagslunk för mig, jag jobbade fram till 15 idag. Sen tyckte jag att jag var värd en paus, ska ju ändå jobba ikväll. Det är det som är bra med att vara egen företagare är att du bestämmer över din egen tid. Sen ibland kan det kännas att man alltid jobbar. I dag testade jag min andra propud och idag blev det Caramel smak. Den var jättegod, det blev en delad första plats med vaniljpropuden. Sen efter det har jag tränat lite och pysslat med lite småsaker. Just nu har vi sett två avsnitt av gåsmamman och jag kan säga att man är glad för att man lever ett vanligt svenssonliv. Jag måste fatta ett beslut i en sak som jag inte vet riktigt hur jag ska göra. Jag får ge det mer tid. Nu innan jag ska gå och lägga mig ska jag göra plankan i 28 sekunder, men det har varit en bra måndag. I morgon ska jag berätta något för er om cykelslangar och Kenya.


Jag kämpar på 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *