Det växer

Helt otroligt, det har börjat växa trots det lilla ludna som finns i krukan. Jag tänkte först slänga det men så såg jag lite grönt då kan man ju inte slänga.Det är så roligt och nu blev jag mer sugen på att så mer. Vi får se vad det blir, men idag kom det jättemycket snö så nu är det svårt att komma ut till trädgårdsrummet där jag har alla krukor och sånt man behöver för att så. 


Ja idag har jag jobbat med bokföringen, jag har ett par dagar med sånt jobb. Jag skulle även berätta för er om en cool produkt som vi har tagit in i butiken. Det är så smart,det  sitter en hantverkare i Kenya som väver ipadfodral av återvunna cykelslangar. Så häftig känsla att man hjälper fattiga människor och att man gör något åt sopberget. Sen är den sååååå snygg. Jag tänker köpa några guldbokstäver och sätta på fodralet. ARS det kommer bli så snyggt.


Det ser ut som skinn, men det bästa är att det inte är skinn. Här har inga djur varit tvungen att dö.

Nu ska jag se sista avsnittet av gåsmamman och dricka en kopp te, det här teet köpte jag när jag var i Spanien. Det är så gott, jag är en riktig teälskare. Dricker inte kaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *