Ja nu har jag ett nytt minneskort till kameran!

I dag när vi var och helghandlade köpte vi ett nytt minneskort till min kamera som jag hade fått av min snälla dotter. Hon köpte en ny kamera och då fick jag hennes gamla. Jag är redan förälskad i min lilla röda kamera. Nu ska jag ut i världen och fotografera, skämt åsido måste först lära mig att sköta den. Hoppas att det kan bli bättre bilder till bloggen och företaget.


I kväll har vi gjort en god middag, fick receptet från fyra årstider som är en blogg jag följer. På tal om bloggar skulle jag tycka det var kul att hitta bloggerska som är 50 plus. Jag tycker det är väldigt svårt att hitta dom som är 50 plus. Okej då går vi tillbaka till middagen som var en så god fiskgryta. 


Nu ska vi försöka att hitta biobiljetter och en restaurang till imorgon. Jag ska även dricka upp mitt vin, jag brukar alltid spara lite till min choklad. Leif sitter här bredvid och försöker hitta en film vi ska se, det kan ta hela kvällen.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *