En artikel

Jag kommer ihåg när min yngsta son skulle börja plugga i Norrköping, jag hade aldrig hört något om norrköping eller överhuvudtaget reflekterat över stället. Vad händer jo plötsligt efter han bott där några veckor då händer det en massa otrevliga saker som bankrån och knivmord. Varför blir det så. Nu är det dags igen Lu flyttar till york ett ställe som jag aldrig har funderat över men så plötsligt får jag se på Aftonbladet att en ung kvinna hittats mördad och var tror ni att hon blev mördad. Ja självklart i york. Vad är oddsen för att det blir så här. Nu läser jag den här artikeln 
Hoppas att han har valt rätt. Nu har B åkt hem och jag ska jobba en liten stund innan vi ser lite fler avsnitt av how i meet your mother.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *