Min lördag

Oj det blev så seeent igår att jag inte orkade skriva. Vad hände då? Ja efter en ganska så seg början på dagen så tog vi oss i kragen och gick ut en sväng. Det blev en tur till centrum då vi behövde posta en del paket och handla något till min sista fika. Det här är min sista helg då jag äter godis,kakor och onyttig mat. Hoppas att jag klarar av det. Det är även min sista helg med min äldsta son, så jag är som en plåsterlapp på honom. Min yngsta har redan åkt till sin kompis födelsedagsfest så han ser vi inte förrän på söndag. Väl framme bestämmer Le att han ska gå och klippa sig, så då går jag och Lu runt och tittar i centrum. Jätte mysigt och väldigt intressant för han är så duktig när det gäller kläder. Han fick mig själv att verkligen bli sugen på att handla bra kläder, så nu ska jag se till att få en bra basgarderob och även läsa en stilbok. En sak är säkert går man in i en matäffar med Lu kommer man alltid ut med chips och Coca-Cola trots att jag sa hela tiden att vi hade chips hemma. Så efter vi handlat gick vi med snabba steg hemåt, man går alltid med snabba steg när man går med mina killar i familjen. Väl hemma börjar vi med att laga middagen. Sen hamnar vi i en lång och livlig disskusion vid matbordet om vad man ska göra för att butiker som inte har kunder ska överleva. Sen blir dock kvällen lugnare vi läser,syr och till slut tittar vi på how i  met your mother. Så bra att vi glömmer tiden. En väldigt mysig och onyttig dag.

Äntligen hittade jag ett par varma vantar. Jag använde  dom när vi gick hem. Så mysiga.

Mina två fina killar ?


Frukostkorgen. Mums 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *