Nu är det min kavaj.

Tidigt på morgonen kom E hem, så vi fick en mysig mamma och dotter stund.Efter en massa prat om vänskap fick jag gå in och väcka L för han skulle med in till stan. Han skulle en sväng till biblioteket och lämna böcker som han hade använt till sitt examensarbete. Sen skulle han komma till min frisör för nu var det dags för mig att bli klippt. 

Här sitter jag och blir klippt av min duktiga Pernilla på Huvudgrejen dock lite läskigt då jag inte ser något utan mina glasögon. Men jag blir alltid supernöjd.


Efter många kramar  ger vi oss iväg till bageriet eclair för att köpa eclair. Bageriet ligger en kvarts promenad härifrån. Tyvärr var dom slut men vi fick en härlig promenad och på vägen mot city gick vi in i flera second hand butiker.Dock hittade vi ingenting att köpa. Det är alltid lika kul att gå på stan med L och ja min kavaj fick följa med hem. Kommer bli så snyggt. Vi tänkte först fika men när vi såg att klockan var så mycket bestämde vi oss för att åka hem. Kvalitetstid med min äldsta son.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *