I dag fick dom följa med hem.

Snart är jag klar med del ett i försäljningsanalysen, jag fick jobbat på bra idag. Har även nu under kvällen fixat lite med bilderna från rotor och kollat nya prislistan. Mycket att göra nu när alla vårsakerna är på väg in. Så efter  jag hade jobbat färdigt gick vi och handlade lite mat i centrum. Vi gick även och köpte mina fina skor. 


Kommer bli så snyggt till en snygg kjol. Vill använda dom nu, kommer ihåg när man var liten och fått något nytt då ville man använda det med en gång. Helst ville man sova med saken. 

Sen tog vi en tur till biblioteket skulle titta efter någon bok om kläder men vi hittade den inte tur var det för vi hade tillräckligt att bära. Däremot såg vi en fin utställning där. Här kommer lite bilder därifrån.


Snygga färger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *